Tesco v Říčanech slaví 10 let

Hypermarket Tesco v Říčanech oslaví již 10 let od svého otevření. Za tu dobu již obsloužili statisíce spokojených zákazníků a na prodejní ploše přes  3000m2 jim denně poskytuje komplexní nabídku čerstvých, trvanlivých a bio potravin, elektroniky, hraček a oděvů. Právě vyvážená nabídkou produktů je to co obchod odlišuje od ostatních v okolí. Toto výročí hodlá oslavit se všemi svými zaměstnanci i zákazníky.

Pro říčanské Tesco byl, je a bude názor zákazníků velmi důležitý, proto na základě jejich potřeb proběhla v roce 2014 modernizace celého obchodu. Došlo ke zmenšení  prodejní plochy  domácích elektrospotřebičů a rozšíření prodejní plochy oblíbené módní značky F&F, zvětšil se také sezónní prostor  v nepotravinovém oddělení a rozšířila se nabídka drogistického sortimentu. Díky zvětšení plochy a změně v uspořádání sortimentu, mají zákazníci více prostoru pro lepší a pohodlnější nakupování.

V roce 2010 prodejna obdržela ocenění Nejlepší oddělení ovoce a zeleniny od místních zákazníků.  Oslavy 10. výročí, proto hodlá vedení prodejny oslavit nejen se svými obchodními partnery, ale i se zákazníky a jejich dětmi. „Chystáme program, jehož součástí budou i ochutnávky našich vlastních výrobků, dále se zákazníci mohou těšit na řadu atrakcí a kulturní vyžití i pro nejmenší děti,“ zve k oslavám ředitel obchodu Tesco Šimon Klučka.

Místní hypermarket se navíc aktivně podílí na podpoře komunitního života, dlouhodobě spolupracuje s Potravinovou bankou Praha a dále také daruje pekárenské přebytky místním mysliveckým spolkům. V neposlední řadě prodejna aktivně podporuje i nefinančními dary Dětské centrum Strančice, Bio park Štít a Zoo terárium Praha Dubeč.